27 lipca 2023 r.

IV Ogólnopolska Konferencja „PRZYSZŁOŚĆ ZACZYNA SIĘ DZIŚ”

Serdecznie zapraszamy na IV Ogólnopolską Konferencję Polskiej Akademii Niepełnosprawności Dziecięcej (PANDa) oraz Polskiego Stowarzyszenia na rzecz Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną (PSONI) „PRZYSZŁOŚĆ ZACZYNA SIĘ DZIŚ – nowe spojrzenie na wczesną interwencję oraz wczesne wspomaganie rozwoju dziecka i rodziny – od modelu medycznego do biopsychospołecznego”.

Wydarzenie odbędzie się w Gdańsku w dniach 20‐22 października 2023 r.

Celem konferencji jest zaprezentowanie modelu wczesnej interwencji oraz wczesnego wspomagania rozwoju dziecka i wspierania rodziny w oparciu o założenia Międzynarodowej Klasyfikacji Funkcjonowania, Niepełnosprawności i Zdrowia (ICF).

Zapraszamy wszystkich zajmujących się dziecięcą niepełnosprawnością, wczesną interwencją i wspomaganiem rozwoju, specjalistów oraz rodziców do dzielenia się swoimi doświadczeniami, praktykami, wiedzą i wynikami badań.

Szczegóły: https://www.termedia.pl/Konferencja-IV-Ogolnopolska-konferencja-PANDa-Intro,1954,24250.html

Fundacja ARA Akcja na rzecz osób z autyzmem objęła to wydarzenie swoim patronatem. W związku z tym, mamy do rozdania 10 kodów rabatowych -20% na zakup biletów! Aby otrzymać jeden z nich, wystarczy wysłać wiadomość z hasłem „PANDa” na adres agnieszka.zwolan@fundacja-ara.org